maanantai 3. elokuuta 2015

Taas vaihtui vuosi! 2014 alkaa!

Nyt on jo loppiainenkin ohi. Kuusi edelleen loistaa olkkarin ja eteisen rajalla. Ei raskisi purkaa millään sitä.
Tämä joulu joka meni ohi osoitti että vähemmälläkin koristelulla hyvin pärjää. Ja pärjättiinkin. Valkoinen amaryllis ehti kukkia kahteen kertaan ja vielä loisti loppuun korkeaan lasikannuun leikattuna. Kukkat painoivat niin paljon, että varsi retkahti poikki. Olisi pitänyt tukea korkeammalta.
Kamera oikuttelee. Tai onko peräti päättänyt päivänsä? Ei suostu siirtämään kuvia tietokoneelle. Tekee kummallisen olon mokoma! Kamera on niin tärkeä ja nyt en saa kuvia mihinkään. Tein uuden bloginkin enkä saa sinne uusia kuvia. En ole siinä kovin taitava muutenkaan. Siis blogin luomisessa.
Tätä vuotta on nyt eletty viikko. Toivon kovasti, että alkanut vuosi olisi onnekkaampi kun edeltäjänsä. Paljon on ollut sellaista mitä ei olisi välttämättä tarvinnut olla lainkaan. Toisaalta on hyvä, että jos pitää olla kurjaa niin on sitten yhtä aikaa paljon eikä pitkin vuotta silloin tällöin....

Tämä löytyi luonnoksista...Hyvänen aika! En liian usein täällä kirjoittele....
Piti miettiä sitä mikä vuosi tässä oikein on vaihtumassa. Pakko olla kumminkin 2014 sillä silloin aloitin Silpputehtaanlaajennusosan.
2015 olikin ongelmia tietokoneen kanssa enemmän ja vähemmän. Takkuili. No nyt ainakin on toimivat laitteet.

Ei kommentteja: